top of page

Чи закриють поліклініку на Левандівці? – генеральний директор дав інтервʼю виданню Tvoemisto.tv

«Я прагну, щоб за якістю ми не відрізнялись від приватних установ» — генеральний директор нашої поліклініки дав інтервʼю виданню Tvoemisto.tv.


Поліклініка на Левандівці. Так більшість наших відвідувачів називають 3-ю міську поліклініку Львова. Поліклініку, яка ще рік тому могла «пишатися» порожніми коридорами, а вже сьогодні це — потужна установа з сильною командою, сучасним обладнанням, власною лабораторією та солідною кількістю відзнак.


Як удосконалювалася робота поліклініки, як вона працює зараз і що планують у майбутньому розповів генеральний директор Мирослав Дроник.


Варто зазначити, що першим з досягнень, яке має поліклініка і завдяки якому вона стала успішним медзакладом, є колектив, і саме свій колектив першим відзначив директор. «Так, справді, коли я прийшов на посаду, ми були в шаленій борговій ямі. У нас було мінімум потрібного сучасного обладнання, але був хороший колектив, а це найважливіше. Мені вдалося за цей час заслужити довіру працівників і змінити їхнє ставлення до роботи. Для мене це дуже важливо, оскільки, вважаю, що це основа. Без хорошого кваліфікованого колективу, який розуміє всі твої кроки, рухатися вперед неможливо» — наголошує М. Дроник.


Також наш співрозмовник прокоментував чутки про закриття поліклініки. «Це давні чутки. Я вже більше 20 років працюю в установі, і увесь цей час її то закривають, то ні. Звичайно, такі новини погано впливали на колектив. Люди жили з острахом, що їх чекає скорочення. Життя з постійним страхом звільнення призводило до апатії в роботі, небажання працювати. Не було стимулу до розвитку. Так виникли стагнаційні явища, посилення заборгованісті по заробітній платі. Ми не отримували зарплату майже по півроку. Все це треба було негайно змінювати. Зараз у нас сформувалася хороша команда – адміністрації, завідувачів структурних підрозділів, тож коли ми почали доносити наші позиції працівникам, всі пішли назустріч. Бувало, звичайно, і нерозуміння, але було й бажання дослухатися до аргументів. Ми доводили, пояснювали, і коли все вдавалося, так приємно було чути: «Як ми жили раніше без цього!». Станом на зараз ми підписали вже дванадцять пакетів з НСЗУ (Національна служба здоров'я України). На мою думку, це дуже добре, адже коли я прийшов на цю посаду, таких пакетів було аж два».


Повну версію інтервʼю Мирослава Дроника читайте у першоджерелі за посиланням.

2 493 перегляди
bottom of page